Om denne blog

Hej MTB chicks!

Jeg er vild med at køre mountain bike, og jeg vil rigtigt gerne dele min viden og begejstring med dig!

MTB er stadig en sport der er domineret af mænd, og jeg tænker derfor, at det er vigtigt at lave et miljø der henvender sig direkte til kvinder.

Mit håb er, at kvinder der overvejer at begynde at køre MTB eller allerede er igang, vil kigge forbi min blog for at finde tips og tricks om alt fra udstyr, træningsturer og løb til hvordan du planlægger din sommerferie med mand og børn, så den kommer til at foregå på to hjul:)

Jeg startede med at køre MTB, da nogle af mine venner introducerede mig for sporten for 3½ år siden. Jeg havde aldrig prøvet det inden, men jeg blev bidt af det fra første tur. Det er super sjovt og altid afvekslende at komme i skoven. Jeg oplever årstidernes skiften, jeg får min puls på maks op ad bakkerne, jeg puster og koncentrerer mig på vej ned igen,  videre rundt om det næste hjørne,- jeg har altid lyst til mere!

Fuld gas på singel track er ren meditation, det er ganske enkelt umuligt at tænke på andet en sporets forløb, der kræves fuld tilstædeværelse i nuet og man er derfor dejligt fri for trivielle dagligdags bekymringer når der trædes for fuld pedal.

Hos mig har min begejstring smittet, så det nu ikke kun er mig der kører MTB men også min mand og vores tre drenge på 4 – 9 år.

Jeg er medlem af Viborg Cycling, men kører også ofte træningsturer alene for at få arbejde, familie og træning til at  gå op i en højere enhed. Men det er fedt at komme ud at give gas i flok,- det giver masser af god energi og smil.

Jeg kører gerne løb, og i den kommende sæson håber jeg også at komme til en del licensløb. Det er en god måde at se MTB spor rundt om i landet samtidigt med at det er hyggeligt at snakke med de andre kvindlige ryttere før og efter start.

Giv gas i skoven!

De bedste hilsner

Trine Dürr Grue

Pin It on Pinterest